Zgodne i stylish kolegice pokazale su da i neutralni tonovi mogu izgledati baš dobro!

Goran Čižmešija fotkao je dvije dama u njihovim poslovnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Sandra Striček magistra je politologije, a Antonija Medur magistra sociologije. U gradu ih je ulovio naš Goran Čižmešija, a one su mu rekle:

Ovo su naše neformalne poslovne kombinacije, a za sastanke i konferencije biramo elegantna odijela i kostime s "pencil" suknjom, košulje i štikle.

Ovog puta su se sredila za posao, a rade kao stručne suradnice u Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Za posao biraju neutralne tonove, a i privatno ih najviše nose. 

Sandra nosi kaput My Boutique, šal New Yorker, ruksak Amadeus i čizme Deichmann. Antonija nosi kaput Tom Tailor, hlače Pull & Bear, a torba i čizme su CCC.

 

>> U videu pogledajte kako izgleda kad se frendice šminkaju zatvorenih očiju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".