Ove su haljine dokaz da za maturalnu večer ne treba izdvojiti mnogo novaca

Prošlo je vrijeme maturalnih haljina za koje je potrebno izdvojiti bogatstvo!
Vidi originalni članak

Bliži nam se vrijeme maturalnih zabava, a to je u životu mladih djevojaka svakako jedan od bitnijih događaja. Muke koje su najčešće su upravo one oko savršene haljine. Međutim, da bi odlično izgledati te posebne večeri, nije potrebno više izdvojiti pozamašnu svotu novaca, kao što je to nekad bilo, već je želejnu haljinu moguće pronaći i na policama high street trgovina. Budući da još uvijek nismo izašli iz zime, prevladavaju najčešće tamni tonovi, no za koji tjedan vjerujemo da će i dame koje vole boje doći na svoje!

Ključ dobrog izgleda nije u skupoj toaleti, već dobrim detaljima poput upečatljivog lančića i naušnica ili nekim ludim cipelama pa na njih stavite naglasak!

izlog

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".