Ove su djevojke prave trendseterice! U odličnim kombinacijama plijenile su pozornost svih prolaznika

Prijateljice na zagrebačkoj špici u trendi izdanju fotografirali su naši fotografi
Vidi originalni članak

Kada bismo pobrojali sve trendove sezone, zasigurno bi se na listi našli puf rukavi, dugi sakoi, kožni odjevni komadi i hlače moms kroja, a ove dvije djevojke sa špice, noseći sve najpoželjnije komade, pokazale su da su prave trendseterice. 

Lijeva djevojka odlučila se za 'all black everything' kombinaciju čiju je crnu boju ipak razbila bijelim trendi Alexander McQueen tenisicama. Dugi elegantni crni sako sa zlatnom dugmadi odlično je iskombinirala s 'baggy' kožnim hlačama i crnom majicom. Odabirom modnih dodataka također je popratila svoj look pa su se tako crne naočale izvrsno uklopile u cijeli outfit. Ipak, odlučila je stylingu dodati još malo boje bež torbicom. 

Njezina frendica također je zablistala u trendi komadima, počevši od odlične sive majice s dojmljivim puf rukavima koju je uparila s maslinasto zelenim 'moms' trapericama do efektnih Golden Goose tenisica koje su odlično upotpunile cijeli look. Uz metalizirane i reflektirajuće naočale poput ovih, dodatni modni detalji nisu joj biti potrebni. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".