Ove su cipele san snova svake trendseterice, a znamo gdje ih možete kupiti!

Jednom riječju - savršene!
Vidi originalni članak

Koji je omiljeni dizajner cipela o čijem modelu mašta svaka žena na ovom svijetu? Riječ je, naravno, o Christianu Louboutinu, a u novoj kolekciji predstavljene su cipele koje su uistinu san snova. Riječ je o salonkama otvorene pete koje dolaze u boji fuksije, omiljenoj boji ove sezone. Roza boja fuksije odlično se suprotstavila klasičnim i prepoznatljivim crvenim potplatima te zajedno tvore neodoljivi color blocking.

Ono zbog čega najviše upadaju u oči svakako je njihova predimenzionirana mašna zbog koje one u trenutku postaju statement komad u vašoj kolekciji. 

Imaju petu visine 10 cm, a prodaju se po cijeni od 695 eura. Ipak, sigurne smo da će se pronaći fashionistice koje će za njih izdvojiti taj vrtoglav iznos! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".