Ove skupocjene ljepotice jedine su sandale koje trebamo ovog ljeta!

Boja vina idealan je spoj s vezenim cvijećem!
Vidi originalni članak

Ljeto nam je omiljeno godišnje doba zbog raznolikosti obuće koje možemo nositi. Ipak, najdraže među njima definitivno su nam sandale, a za oko su nam zapele jedne koje smo pronašle na Net A Porteru. Riječ je o sandalama visine pete 9 cm koje potpisuje modna kuća Chloe. Osim što dolaze u neodoljivoj boji vina, sandale su na peti ukrašene izvezenim cvijećem u bijeloj, nježno plavoj i boji breskve. Zahvaljujući blok peti, bez obzira na visinu, u njima ćete moći provesti duže vremena bez da vas noge bole, a široki prednji dio držat će nogu stabilnom. 

Ovakve sandale idealan su izbor za traperice svih krojeva, od trapezica do onih skinny  kroja, a ljetne će nas vrućine natjerati da ih nosimo i uz vruće hlačice, ali i haljine kojima će dodati dašak romantičnog prizvuka. Ako su vam ove ljepotice toliko zapele za oko da ste odlučili kupiti ih, trebat ćete izdvojiti 295 €!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".