Ove sandale izgledaju skuplje nego što jesu, a cijena će vas uistinu iznenaditi!

Metalik je hit koji veći dugo ne gubi na popularnosti!
Vidi originalni članak

Volimo high street trgovine, a osobito su nam drage kad u njima možemo pronaći komade koji izgledaju mnogo skuplje nego što doista jesu. Jedne od njih su i ove sandale koje smo pronašli u Stradivariusu. Riječ je o metalik modelu s blok petom i mini platformom koja cijeloj cipeli daje potrebnu stabilnost.

Metalik boje veliki su hit i ove sezone, a odlične su jer pašu i u jednostavne crno-bijele kombinacije, ali i jarke ljetne boje kakve ovih dana najradije nosimo. Trenutačno se nalaze na sniženju, a njihova je cijena 129 kuna! 

Možete ih nositi uz traperice ili kratke hlačice, a odlično će izgledati i u mini i maxi haljinu. Svakako su must have u ormaru ovog ljeta! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".