Ove prijateljice su nam super: 'Sredile smo se jer je Željka dala otkaz, pa idemo proslaviti'

Ana i Željka znaju se već 15 godina, a u zagrebačkoj Ilici fotkao ih je Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Ana Badurina je producentica, a Željka Sušić studentica PR-a. Iz Rijeke smo i zadnje tri godine živimo i radimo u Zagrebu, a znamo se i družimo već više od petnaest godina, kažu djevojke. 

- Sredile smo se jer je Željka dala otkaz na dosadašnjem poslu, pa idemo proslaviti. 

Moguće da ćemo od sada i surađivati jer ćemo raditi u bliskoj branši.

- Nosim vintage haljinu, ruksak Valentino i no name sandale. Moja garderoba je basic, imam crno, bijelo i smeđe i toga se držim. Nikad ne nosim uzorke - rekla je Ana (lijevo).

-  Nosim haljinu Mohito, torbu Zara i sandale iz Shoe Boxa. Ova šarena haljina je odraz mog veselja jer odlazim raditi u PR branšu. Za razliku od ljeta kad sam u šarenom, zimu provodim u crnom. Moje stvari su ili eklektične i šarene ili stroge i crne. Inače uvijek nosim visoke pete, ovo danas je iznimka - kaže Željka (desno).

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".