Ove jeseni svi žele baš ove cipele

FOTO: Mario Poje FOTO: Ecija Ivušić/Mario Poje FOTO: Ecija Ojdanić/Mario Poje FOTO: Mirna Maras/Mario Poje FOTO: Kristina Krepela/Mario Poje
Na domaćoj modnoj sceni jedan od najisčekivanijih događaja svakako je dolazak jesenke kolekcije na police poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Novitete je u svom zagrebačkom dućanu predstavila sama dizajnerica, u društvu brojnih poznatih dama. Modna karavana danas gostuje u Splitu, u Lei Lou dućanu!
Vidi originalni članak

Kad jedna od najpopularnijih domaćih modnih dizajnerica, Aleksadnra Dojčinović, organizira noćni šoping, u njenom zagrebačkom dućanu u Frankopanskoj stvori se red, jer osim što svi žele barem jedan komad s potpisom Lei Lou by Alex, žele i vidjeti i biti viđeni. Tako se na zagrebačkom eventu okupilo mnoštvo poznatih dama koje su među prvima birale nkomade iz nove jesensko-zimske kolekcije. Danas takvo druženje čeka Splićanke. U našoj galeriji pogledajte tko je sve bio na noćnom šopingu i koji komad je "it".

Nas je posebno razveselila činjenica da su na police stigle cipelice, točnije gležnjače s Aleksandrinim potpisom, u koje smo se zaljubile još u proljeće kada je predstavljena kolekcija. Obzirom na interes, ne sumnjamo da će biti apsolutni bestseler!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".