Ove godine obilježava se 100 godina Disneya, a mnogi mu dizajneri posvećuju hommage kroz kolekcije

Jedan od najpoznatijih brendova na svijetu slavi okruglu godišnjicu pa je ove godine još više toga ju znaku junaka Walta Disneyja
Vidi originalni članak

Walt Disney nam je prije 100 godina donio čaroliju i raskošne likove, a danas ih slavimo na poseban način – biramo outfite nalik na naše omiljene animirane ikone. Ponuda je raznolika jer mnogi brendovi posvetili su nove kolekcije upravo Disneyu, od Givenchy i Kate Spade do Tommyja Hilfigera i Adidasa. Među nakitom ističe se Pandora, a tu je i Aldo, kao brend modnih dodataka. I Uniqlo je u ovom prestižnom društvu, kao cool brend iz Japana, ali i brojni drugi diljem svijeta.

Givenchy ima street style kolekciju inspiriranu likovima i detaljima, s naglaskom na jednostavne forme kao što su veste i krojevi nalik na trenirke. Casual je obavezan, a tu je i kolekcija modnih dodataka, odnosno malih novčanika za fanove tih simpatičnih likova.

Adidas je napravio dječju kolekciju za jesen ove godine, radi se o casual stvarima za najmlađe u kojima će oni izgledati moderno i preslatko. Sve skupa, naravno, ukrašeno je karakterističnim prugama. U ponudi su stvari za klince do 8 godina, a od karaktera ističu se Mickey Mouse, Nemo i Moana.

Među preslatke kolekcije spada i ona modne kuće Kate Spade, koja donosi neodoljive naušnice, lančiće, sve u znaku Mickey Mousea, jednog od najpopularnijih Disney likova. Naravno, tu su i Kate Spade ruksaci, jer brend je poznat po divnim torbicama atraktivnog dizajna.

U igri je i Pandora, brend čije narukvice obožavamo te su često dio kulture darivanja – sada možete omiljenoj osobi ili sebi nabaviti nešto s animiranim likovima. Odjenuli su Minnie u malu srebrnu kombinaciju, a štikle su joj zlatne – ovo je samo dio ove simpatične priče. I njezin Mickey je tu, njegove prepoznatljive uši krase sve, od naušnica do narukvice.

A za sve one kojima se sviđaju staklene cipelice Pepeljuge, čaroliju je u stvarnost pretvorio Aldo. Imaju štikle eteričnog dizajna, djeluju poput onih iz priče sa sretnim krajem, no u realnom životu lako ih je nositi na neki super party.

Klasične majice napravio je Uniqlo, cool japanski brend koji nose obožavatelji minimalizma. Razni likovi koji nas podsjećaju na djetinjstvo dio su njihove nove kolekcije za Disney.

Brojni drugi svjetski brendovi donose ideje u čast sto godina ove veličanstvene kompanije te nas podsjećaju da je dobro ostati dijete, barem kroz outfite. Za sve one za koje je moda igra, ovo su super stvari, kombiniraju ih s ‘grown up’ komadima kao što su sakoi i blejzeri. Ovakve su suradnje vrlo zanimljive, svaki dizajner ispirira se na vlastiti način. Moda je igra, uberite ove fora elemente i uklopite ih u izričaj, stil će dobiti nešto veseliji ton.

U galeriji vam donosimo najbolje Disney komade:

FOTO: Arhiva Dive Kratke hlače, Stella McCartney, MyTeresa, 416 eura FOTO: Arhiva Dive Japanke, Disney x Havaianas, Disney shop, 34 USD FOTO: Arhiva Dive Ruksak Disney Pride, Disney shop, 75 USD FOTO: Arhiva Dive Sivi kratki top, Givenchy, net-a-porter.com, 450 eura FOTO: Arhiva Dive Rajf, Disney store, 34 USD FOTO: Arhiva Dive Svijetloružičasta pidžama, H&M, 18 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 13 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 13 eura FOTO: Arhiva Dive H&M, 12 eura FOTO: Arhiva Dive Ružičasta mini haljina, Givenchy, MyTeresa, 1390 eura

'High shine' smeđa boja kose tenu će dati sjaj, a oči će vam posebno doći do izražaja
Najbolje boje noktiju za ljeto 2023. koje možete nositi tijekom cijele sezone
Vraća se trend iz 90-ih: Japanke se nose uz sve kombinacije - od dnevnih i ležernih do noćnih i svečanijih

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".