Ove frendice znaju: Pokazale outfite kojih se ne bi posramile ni svjetske modne metropole

Pokazale su da se i u "nebojama" poput bijele i sive može izgledati upečatljivo i stylish
Vidi originalni članak

Tkogod je rekao da se u crnoj, bijeloj ili sivoj boji ne može proći zamijećeno, mislimo da je bio potpuno u krivu! U prilog tome idu i ove dvije stylish djevojke sa zagrebačkog Cvjetnog trga koje su gradom prošetale o odličnim odjevnim kombinacijama.

Prije svega, pokazale su nam da je manje više i da si mudrim odabirom modnih dodataka može dobiti vrhunski outfit. Dama na lijevoj strani odabrala je minimalističku haljinu na preklop koju je kombinirala uz najpopularnije natikače ove sezone, one sa Zarinim potpisom i minijaturnom Louis Vuitton torbicom - trend logomanije nastavlja se i u ljetnim danima, a savršen je za osvježavanje jednostavnih kombinacija.

Njezina frendica odabrala je plisiranu suknju i jedan must have svakog ormara, i muškog i ženskog - bijelu košulju! Kombinirala ih je s natikačama (cure su za njima jednostavno lude!) i sve začinila super naušnicama i decentnim lančićima. Ma, tko zna, zna, a ove cure definitivno su pokazale da imaju modu i trendove u malom prstu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".