Ove dvije torbe san su svake fashionistice, no njihova je cijena vrtoglava

Ipak, smijemo maštati!
Vidi originalni članak

Hoće li nas ovaj modni dvojac ikad razočarati? Nekako sumnjamo u to... Naravno, radi se o talijanskim dizajnerima Dolce & Gabbana, a ovog su nam puta za oko zapele dvije torbe koje su kao stvorene za ove ljetne dane! Boja, dizajn, uzorci, ne znamo što nam je bolje!

Na prvoj nas je osvojio remen - naime, umjesto klasičnog kožnog remena, postavljena je šarena marama zbog kojeg je ova torba baš toliko posebna! Isti cvjetni uzorak nastavlja se i na torbi, a ukrašen je dodatno geometrijskim uzorcima. Torba je napravljena od teleće, janjeće i pitonove kože, dok je marama načinjena od svile. Zahvaljujući materijalima, i cijena je poprilično paprena. Naime, na My Theresa torba se prodaje po cijeni 2150 eura.

Druga torba namijenjena je svim ženama koje se ne ustručavaju biti odvažne i posebne. Pomponi, lude boje i natpisi - sve je odlično ukomponirano i definitivno je komad koji želimo u ormaru! I ova je torba napravljena od kože, a trenutačno se nalazi na sniženju te je njezina cijena 1650 eura. Ako nas pitate - svakako je prva na listi želja! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".