Ove dvije sestre imaju identičan stil, a njihove kombinacije skroz su nas šarmirale!

Naš je Goran Čižmešija fotkao dvije stylish sestre
Vidi originalni članak

Radi se o dvije sestre Ivani Hadžić, studentici geodezije i Rijani Hadžić Radoš, dizajnerici i suvlasnici modnog brenda Nohaa. Svoje su haljine kupile u nekoj no name trgovini u Rimu, a torbice nose potpis Nohaa. Jedna od sestara, Rijana, je otkrila:

Sestre smo i imamo identičan stil. Svidjele su nam se obje haljine pa je svaka kupila jednu da se možemo mijenjati. Totalni sam fan cvijeća pa je bilo logično da ja kupim cvjetnu, a i ormar mi je definitivno previše cvjetni. Danas je ispalo slučajno da nosimo te haljine, a često se to dogodi i s drugom odjećom, pa se ponekad čujemo prije nego se nađemo da ne bismo obje došle u istoj odjeći. Ali je zato prednost kad odemo kod roditelja u Makarsku pa tamo možemo posuđivati stvari jedna od druge.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".