Ove dvije prijateljice okupile su sve modne trendove na jedno mjesto

Dvije djevojke, dva stila - i oba fantastična!
Vidi originalni članak

Ako ste se slučajno pitali što je trenutno aktualno u bespuću modnih trendova, možete slobodno pitati ove dvije djevojke koje svojim stilskim izričajem opasno konkuriraju svim it-djevojkama. 

Iako stilski različite, jasno je da je, između ostaloga, dodirna točka ovih dviju prijateljica - moda. Ne znamo na što bismo se prije osvrnuli, na obuću, odjeću ili modne dodatke.

Lijeva djevojka nosi tenisice koje su apsolutni hit ove sezone, sportske hlače iznad koljena, tzv. bicke, koje su odabir modno odvažnijih djevojaka, a onda je napravila neočekivan zaokret nagrnuvši oversized sako i tako sportskoj kombinaciji dala elegantnu dimenziju. Ako svemu tomu pribrojimo i trendi naočale prozirnih okvira, složit ćemo se da ova curka zna što radi. 

Njezina prijateljica desno pokazala je nešto profinjeniju stranu trendova. Efektnim transparentnim roza topom i hrabrim odabirom crnog grudnjaka, nije mogla proći nezamijećeno. Prozirne sandale trend su koji je također ove sezone zarazio ljubiteljice mode, a na traperice neobrađenog ruba poput ovih izgledaju izvrsno. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".