Baš su cool: One znaju kako se nose muške traper jakne i izgledaju odlično!

Naš fotograf Goran Čižmešija u centru grada ulovio je dvije djevojke u precool jaknama
Vidi originalni članak

Anđela Radinović i Ira Jovančević znaju da se iz muškog ormara mogu posuditi jako dobri komadi, a pošto djevojke stvarno imaju stila, kombinacije nisu mogle ispasti loše. Lijepa medicinska sestra Anđela sredila se za proljetnu šetnju gradom.

Nosim mušku jaknu Mango, majicu i tenisice Adidas, a suknja i torbica su Zara. Lijepi je proljetni dan pa sam se malo sredila za šetnju. Ovu suknju nisam nosila od prošlog ljeta pa je opet došla na red, a jaknu s krznom sam odjenula zbog promjenjivih temperatura i praktična je na kratke rukave.

Studentica prava Ira jaknu je posudila od dečka. 

Nosim kombinaciju iz Zare, a jaknu sam posudila od momka. Ovo je jedna od mojih svakodnevnih kombinacija, volim stvari retro elegantnog stila koje kombiniram na casual način poput ove suknje, a ponekad nosim i sportske trendi komade.

Žene znaju isfurati muške odjevne komade, a znaju li muškarci što se krije u ženskim toaletnim torbicama i koriste to svaki dan? 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".