Ove dvije ljepotice sa zagrebačkog Zrinjevca - uljepšat će vam dan!

Prekrasne Slavonke dokazale su kako je osmijeh najbolji modni detalj
Vidi originalni članak

Lorena Babić, studentica turizma i srednjoškolka Ela Franjić Zagrebom su prošetale u pravim proljetnim kombinacijama i nisu mogle proći nezamijećeno, pa ih je fotografirao naš street style fotograf Goran Čižmešija. 

Došle samo iz Slavonije posjetiti Zagreb, pa smo se malo sredile i odlučile snimiti na Zrinjevcu fotke za uspomenu. S početkom proljeća počinjemo ubacivati boje i uzorke u naše kombinacije, važno je samo da je živo i šareno. Ali, niti zima nije rezervirana samo za tamne boje, može to biti neki veseli kaputić ili neki detalj u živoj boji.

Lorena, u ružičastom sakou, nosi sve iz Zare, osim Adidas tenisica, a njena prijateljica Iva nosi odijelo i torbicu Zara, majicu Charlie Design i tenisice Alexander Mcqueen.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".