Ove dvije ljepotice pariški su chic donijele na ulice Zagreba

Ana Marija i Marija nose klasični modni dodatak u koji smo se zaljubili
Vidi originalni članak

Street style fotograf Goran Čižmešija na ulicama Zagreba susreo je dvije djevojke koje očito obožavaju nenametnutu eleganciju pariškog stila. Ekonomistica Marija Kulušić (s crvenom beretkom) spojila je nekoliko najtrendi komada ove sezone. 

Nosim kapu i vestu Zara, maramu Moschino, jaknu Bershka, traperice Levi’s i čizme Ganni. Obzirom da se obožavam igrati s odjevnim kombinacijama i bojama, za današnji odlazak na kavu sam se odlučila za ovu udobnu casual kombinaciju kojom sam htjela unijeti boje u tmuran dan.

Store manager Ana Marija Budiš isto je u tmuran dan unijela malo boje svojom žutom vesticom. 

Nosim kapu Zara, kaput, šal i pulover H&M, hlače New Yorker, a torba i čizme su Aldo. Ovo je moja brzinska kombinacija za posao.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".