Ove dvije dubrovačke ljepotice svojom su pojavom potpuno razvedrile Stradun

U jarkim bojama nisu mogle proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Da su jarke i upečatljive boje najbolji izbor za ljetne dane, znaju i dvije brinete koje su svojom pojavom potpuno ukrale pažnju na dubrovačkim ulicama.

Obje dame u svoje su odjevne kombinacije ubacile hit boju: dama na lijevoj strani izabrala je jednostavnu haljinu boje fuksije te je kombinirala uz crne sandale i pripadajuću torbu, a sve je zaokružila hit naočalama, onim s okruglim i reflektirajućim staklima. Njezina se prijateljica vodila istom "filozofijom" pa je jarko narančasti bodi na preklop spojila s popularnom traper minicom i trendi tenisicama - Adidasovim modelom Gazelle. I ona zna da dobrog outfita nema bez kul sunčanih naočala pa nosi one sa Celine potpisom, a sve je zaokružila neizostavnim ljetnim komadom - slamnatom torbom. Cure, ovo je za čistu modnu peticu! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".