Ove dvije dame znaju kako je crvena boja definitivno najveći ljetni hit

Još jedan pogled na ljetnu špicu...
Vidi originalni članak

Koji je omiljeni ljetni komad brojnih dama? Odgovor je, naravno, haljina! Iako za maxi haljine brojni misle da su namijenjene isključivo elegantnijim događanjima, ove dvije dame su dokaz kako mogu odlično funkcionirati i u dnevnim prigodama, čak i kad su u upečatljivoj boji poput crvene! 

Volani su jako veliki hit već nekoliko sezona, a ova je haljina posebna upravo zbog njega kojeg je dodatno naglasila bijela čipka na rubu. Crvenu je haljinu upotpunila zlatnim detaljima - platformama i satom, dok je kosu svezala u visoku punđu, omiljenu ljetnu frizuru brojnih žena. 

Druga dama odjenula je sličnu haljinu. Njezina je na naramenice, a također je krasi veliki volan. Izabrala je jednostavne crne sandale te ih uskladila s torbom, a crveni se ruž savršeno uklopio u ostatak outfita. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".