Ove dvije dame su apsolutne kraljice! Dokaz su da dobar stil ne poznaje godine

Naš fotograf Goran Čižmešija u šetnji ih je ulovio na ulicama Pariza
Vidi originalni članak

Simpatični je duo u kratkom roku na Instagramu Gorana Čižmešije, odnosno Style Seconds, prikupio velik broj lajkova, ali i komentara. Prijateljice su se međusobno tagirale i komentirale kako žele biti poput njih dvije u tim godinama, a nas su potpuno oduševile! 

Čini nam se kao da su sestre, a od glave do pete su u odličnim trendi komadima. Crno-bijeli kaputić u kombinaciji sa šarenom torbicom, dami s lijeve strane daje poseban šarm, a naravno da prvo što smo primijetili je - frizura. Sijedo-crnu kosu ne bi baš svatko mogao isfurati, a ova dama to nosi s puno samopouzdanja. U bež nijansama pojavila se druga fashionistica. Jedan ovakav kaput jamči odličnu zimsku kombinaciju s kojom nema greške. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".