Ove dvije dame sa špice svojim su fantastičnim outfitima pokazale svu raskoš krznenih odjevnih komada

Elegancija uvijek prolazi, a s hladnijim temperaturama poprimi poseban šarm
Vidi originalni članak

Premda u posljednje vrijeme naginjemo kombiniranju različitih stilova, uvijek nas iznova oduševi i izrazita sklonost damskom i elegantnom looku, a ove dvije dame pravi su primjer toga kako raskošna elegancija nikada neće izaći iz mode.  

Kada zamišljamo eleganciju u zimskom ruhu, onda ona izgleda otprilike ovako. Dama lijevo pokazala je kako slojevito odijevanje u sklopu zimskih outfita može funkcionirati izvrsno. Odjenula je efektnu crno-bijelu midi suknju s kojom je iskombinirala crni džemper te klasičnu bijelu košulju. Outfit je odlično nadogradila dugim sivim kaputom s krznenim ovratnikom, dok je neodoljivim crnim šeširom i dojmljivim naočalama fantastično začinila cijelu kombinaciju. 

Njezina prijateljica također je pokazala svoju blagonaklonost eleganciji. Odlučila se za haljinu zmijskog uzorka preko koje je odjenula vrlo dojmljivu krznenu bundu, a u cijelu kombinaciju odlično su se uklopile i crne gležnjače na petu.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".