Ove dvije dame sa špice su tako chic, a imaju cipele za poželjeti!

Kaubojke su nam totalni hit, a Chloe gležnjače uvijek su dobar odabir
Vidi originalni članak

Koliko ste stylish od 1 do ovih dvaju dama sa zagrebačke špice? Nose neke od najpopularnijih komada sezone, a isfurale su ih baš dobro. Na njih se možete ugledati kad je u pitanju dobra dnevna kombinacija koja se može nositi u baš dosta prilika. Fashionistica s lijeve strane nosi kaubojke, a one su ove godine apsolutni "must have" pa ih možete pronaći u gotovo svim omiljenim high street dućanima. Uparila ih je s tamnim trapericama, basic majicom, kariranim sakoom i sunčanim naočalama s mačkastim okvirima. 

I njena prijateljica nosi sunčane naočale sličnih retro okvira, sivi karirani sako i traperice čiji model ne stoji baš svakome. Na nogama blistaju metalik Chloe čizmice koje su predmet želje brojnim zaljubljenicama u modu. Dame, zaslužile ste čistu peticu za ove stylinge!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".