Ove dvije dame, majka i kći i njihovi psići bili su najveće zvijezde zagrebačke subotnje špice

Svojom su pojavom odmah privukli pažnju na Cvjetnom trgu
Vidi originalni članak

Klasika je nešto s čim nema greške i uvijek je u trendu a ove dvije dame sa špice pravi su dokaz toga i aspsolutni #goals kad je momda u pitanju. Odmah su privukle pažnju svojom pojavom i odličnim kombinacijama, a i ovim preslatkim psićima ne bismo mogli odoljeti. 

U jednostavnim nude tonovima gospođa s lijeve strane, Natali Irons, profesorica njemačkog i engleskog jezika i aktivistica za prava životinje izgleda fantastično. Ona je često zvijezda našeg street stylea. Bijela košulja i džemper idealna su kombinacija za svaku priliku, a klasična pencil suknja nešto što morate imati u ormaru. Oko vrata nosi Louid Vuitton maramu, a u sličnim tonovima su i njene retro sunčane naočale. Od glave do pete pun pogodak! 

U nešto upečatljivijem izdanju je dama u njenom društvu, njena majka Heather. Izabrala je lakirane modne dodatke - gležnjače i veliku torbu, a njen karirani sako odlično se uklopio u all black kombinaciju. Sviđa nam se i 'strogo' ošišana kosa, ali i odlične mini sunčane naočale ružičastih stakala. I još jednom, klasika pobjeđuje!

Nominirajte iznimne žene iz svoje okoline za titulu Dive godine!

Molim pričekajte... Učitavam video... 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".