Ove dvije cure zablistale su na Cvjetnom svojim izvrsnim outfitima i odličnim raspoloženjem

Simpatične djevojke u šetnji gradom fotografirali su naši street style fotografi
Vidi originalni članak

Blagdansko raspoloženje, lampice i mirisi koji dopiru s Adventa proširili su se ulicama Zagreba, a ove dvije dotjerane curke svojim su raspoloženjem i outfitima doprinijele toj blagdanskoj groznici. 

Da je riječ o bliskim prijateljicama, osim zagrljajem pokazale su i svojim usklađenim outfitima. Iako jedna u tamnim nijansama, a druga u svijetlim, odabir odjevnih komada poprilično je sličan. 

Lijeva djevojka odlučila se za crnu kombinaciju hlača, kratkog crnog kaputića i efektnih motorističkih čizama, dok je malom tamnocrvenom torbicom kroko uzorka odlično začinila outfit. 

Njezina prijateljica odjenula je svijetle traperice koje je uparila s neodoljivom bijelom bundicom. Kombinaciju je razvedrila pastelnim modnim dodacima, žutom beretkom i ružičastom torbicom, dok je na noge obula također crne motorističke čizme. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".