Ove Dolce&Gabbana natikače sve su što nam treba za ljepši ponedjeljak!

Modni dizajneri pravi su umjetnici kad je riječ o obući i modnim dodatcima!
Vidi originalni članak

Iz radionice modnog dvojca Dolce & Gabbana na tjednoj nas bazi  oduševe noviteti pa drugačije nije bilo niti ovog tjedna! Dizajneri su klasične natikače podigli na sasvim novu razinu i u svojoj kolekciji ponudili obuću u kojoj bismo voljeli provesti ljeto! 

Radi se o dva nova modela koji dolaze u različitim bojama. Hit su definitivno one s printom cvijeća i elegantnim ukrasom, a posebno su nas osvojile jer cvjetne motive imaju i na unutarnjoj strani. Njihova je cijena 545 €, a napravljene su od kože. 

Ako niste velike obožavateljice cvjetnog motiva, onda su za vas one s Dolce & Gabbana zlatnim inicijalima izvezenim na baršunastoj podlozi. Ovaj model dolazi u tri boje: crnoj, pastelno zelenoj i pastelno rozoj, a također su napravljene od kože te je njihova cijena 595 €

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".