Ove dizajnerske sandale su san snova, a trenutno su snižene čak 40%!

Budite sigurne da ćete biti primijećene gdje god se pojavite!
Vidi originalni članak

Dizajnerski web shopovi počastili su nas ranim datumom početka sniženja, a to je odličan povod da zavirimo koji su nas odjevni komadi dočekali na sniženju. Prve su nam za oko zapele neobične sandale s potpisom talijanske blogerice Chiare Ferragni. Njihova je početna cijena bila 540 €, no sad su snižene čak 40% i njihova je cijena 324 €. U potpunosti su, osim šljokica, napravljene od prave kože, a na sebi imaju oznaku "Made in Italy"! 

Sandale su izvrsne jer imaju blok petu pa možete biti sigurne kako ćete u njima izdržati i nekoliko sati bez bolova u nogama, a zanimljivi detalji poput rozih šljokica te crvenih i rozih zvjezdica čine ih statement komadom koji će pronaći mjesto u ormaru brojnih trendseterica. 

Ukoliko niste obožavateljica boja, utoliko razmislite o drugoj verziji jer su ove sandale dostupne i u crno-bijeloj varijanti, no na sniženju ćete za njih morati izdvojiti nekoliko desetaka eura više, točnije 378 €.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".