Ove dame znaju da se s balonerima ne može pogriješiti - pogledajte kako su ga kombinirale!

Naš Goran Čižmešija fotografirao je četiri dame u vječnom proljetnom komadu
Vidi originalni članak

Ako ste ovog proljeća odlučili investirati isključivo u jedan komad, naš je savjet da to bude baloner! Zašto? Pa, ako vam nije dovoljna činjenica da se radi o svevremenskom komadu koji će dobro izgledati sad, kao i za nekoliko sezona, onda će vas sigurno uvjeriti ove djevojke koje je fotografirao naš Goran Čižmešija, a svaka ga je isfurala na svoj način i prava su inspiracija! 

Dunja Kušić direktorica je građevinske tvrtke Kapitel d.o.o., a pri biranju ove odjevne kombinacije, ovoj je ljepotici glavna misao bila:

Spremi se za ručak prije nego klinci dođu doma! Svaki roditelj će ovo razumijeti!

Marija Markotić studentica je prava i vlasnica modnog brenda Nina Sew. Ovu je kombinaciju odabrala jer radi u odvjetničkom uredu pa mora poštivati određeni dress code, a otkrila nam je i što konkretno nosi: 

Nosim baloner, dolčevitu i cipele iz Zare, suknju mog dizajna Nina Sew, čarape Calzedonia i torbu Balenciaga.

Ksenija Vržina odvjetnica je kojoj su baloneri jedan od dražih komada u ormaru. Kako sama kaže, nosi ih često u proljeće i jesen, a ima ih u nekoliko boja: bež, bijeli, plavi, dva crna... Na ovoj fotografiji nosi baloner, torbu i čizme Burberry, majicu iz Zare i Ralph Lauren traperice, a za svoju je kombinaciju rekla: 

Ovo je moje 'casual friday' izdanje, a inače radnim danom uz baloner nosim kostim sa suknjom i košulju.

Mia Zgorelec studentica je novinarstva koja je kombinirala baloner i hlače iz Stradivariusa, ruksak iz Bershke i Zarine tenisice, a usput je otkrila:

Sredila sam se za razgovor u vezi volontiranja na Danu komunikacija, a baloner pomaže ostaviti dobar dojam.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".