Ovih šest tipova cipela svaka žena treba imati u ormaru

Investirajte u njih i budite spremne za svaku prigodu!
Vidi originalni članak

Moda se svake sezone mijenja, trendovi dolaze i odlaze, no neki klasici u ormaru ipak ostaju duže vremena. Kao što je mala crna haljina nužan komad u odijevanju, tako postoje i neke cipele i sandale koje definitivno treba imati jer će vam zatrebati u više od jedne prigode pa su definitivno dobra investicija! Potražili smo na Net a Porteru koji su to must have modeli. 

 

Tenisice

Trendi tenisice prije nekoliko sezona vratile su nam se na velika vrata, osobito one u bijeloj boji! Možete ih nositi na odijelo ili haljinu, no, ako ste klasičarka - ostavite ih za vikend i nosite uz dobar par traperica. 

Cipele s blok petom

Blok peta mnogim je damama postala omiljena - nije ni čudo s obzirom na činjenicu da su istovremeno elegantne i iznimno udobne pa se mogu nositi cijeli dan!

Metalik štikle

Iako su ih neki smatrali sezonskim trendom, metalik obuća ne silazi s trona najpopularnije, a moramo priznati kako sjajno izgleda u svakoj večernjoj kombinaciji! 

Štikle sa životinjskim uzorkom

Zmijski ili leopard uzorak must have je u svakom ormaru jer, bez obzira što mnogi mislili, jednostavno nikad neće izaći iz mode, a odličan je za casual kombinacije kada ih želimo učiniti malo elegantnijima. 

Loaferice

Prvotno su bile namijenjene muškarcima, no danas polako zauzimaju mjesto balerinki i omiljena su nam obuća kad imamo mnogo svakodnevnih obveza! 

Štikle u špic

Naravno, govorimo o stilleto štiklama u nude ili crnoj boji jer pristaju svakoj kombinaciji te će svaki outfit učiniti sofisticiranijim i elegantnijim.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".