Ove cipele odobrila bi i Carrie Bradshaw, no puno su jeftinije od Manolica!

Razlika u cijeni je nevjerojatna.
Vidi originalni članak

Svima je poznata ona scena u kojoj faca Carrie pomaže obuti cipele iz kultne serije Seks i grad? Ako još ima netko tko je na nju zaboravio, možda će vam gif pomoći da se sjetite.

via GIPHY

Kao što je u ovoj sceni u prvom planu plavi model, tako su u cijeloj seriji u prvom planu - Manolice općenito. Carrie ih je proslavila, a danas ih high street kuće uvelike kopiraju. Jedna od njih je i Zara koja je predstavila svoju novu kolekciju, a dio nje su i kožne cipele s perlicama koje se prodaju po cijeni od 399 kuna.

Koliku je inspiraciju Zara pronašla u slavnoj modnoj kući, pokazuje i model koji smo pronašli na Farfetchu, a potpisuje ga, dakako, Manolo Blahnik. Osim minimalnih razlika u izgledu, tu je velika razlika - u cijeni. Naime, za ovaj kultni model potrebno je izdvojiti čak 860 eura!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".