Ove četiri prijateljice iz centra Zagreba podsjećaju na djevojke iz Seksa i grada

Četiri stylish djevojke nose tako dobre kombinacije za špicu
Vidi originalni članak

Djevojke su isfurale najveće trendove sezone i stvarno im dobro stoje. Dama u traper suknji, odlučila se za jednostavan styling uz običan T-shirt i glomazne čizme. Njena prijateljica u plisiranoj suknji zna da ovakav model još uvijek nije izašao iz mode, a cure ih nose baš u svim prilikama. Ona je svoju, koja se presijava na suncu, uparila s cool jaknicom i retro sunčanim naočalama, a na nogama nosi tenisice. 

Jedan od najvećih trendova ove sezone - zmijski print, isfurala je brineta na hlačama svojim hlačama, koje nosi uz predimenzionirani bijeli džemper. 

Na kraju im se pridružila dama u romantičnoj pletenoj haljini s volanima, koju je sparila sa klasičnim čizmama koje krase velike kopče. Sve cure nose odlične mini torbice, a njihovi nam se stylinzi baš sviđaju! 

Članak je originalno objavljen 18. studenog 2018. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".