Ove četiri haljine iz Manga jedine su haljine koje vam trebaju u ormaru - a koštaju samo 99 kuna!

Volimo sniženja!
Vidi originalni članak

Kad zavirimo na police high street trgovina, jedino što možemo reći je: volimo sniženja! Odlučile smo pogledati što se skriva na Mangovim policama i pronašle mnogo haljina koje bismo rado vidjele u vlastitim ormarima. Izdvojile smo četiri haljine koje su idealne za ljetne dane, a neke od njih moći ćete nositi i na jesen!

Haljina s čvorom idealna je za večeri kad temperatura popusti, a dovoljne su tek neobične sandale i decentan nakit te ste spremne za romantičnu večeru!

Crna haljina dugih rukava možda nije idealna za vruće dane, no sigurne smo kako ćete je rado nositi na jesen!

Treća haljina koju smo izdvojile je haljina-košulja, jako popularna ove sezone. Kad se tome doda cvjetni uzorak, dobijete hit komad!

Posljednja je haljina idealna za tulume na plaži i odlazak na kavu s prijateljicama, a takvih haljina u ormaru nikad dosta.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".