Ove čarape su pravi spas nakon noćnog izlaska u štiklama

Izlazak vani u potpeticama dobiva sasvim novo značenje zahvaljujući ovom izumu
Vidi originalni članak

Zovu se Aftersock, odnosno Čarape za kasnije, a ovaj odličan stvorene su kao spas kod izlazaka s visokim petama. S njima je moguće hodati po cesti bez ikakve obuće, a opet da nisu bose noge.

Najbolje od svega je što su zapravo čarape i lako stanu u bilo koju torbicu. Napravljene su od najboljih materijala, a imaju i posebnu čvrstu postavu za hodanje po svim vrstama površine.

Trenutno se nalaze na platformi Kickstarter gdje skupljaju financijske priloge, a dolaze u tri boje: u crnoj, srebrnoj i zlatnoj i u tri veličine: maloj, srednjoj i velikoj. Prodavat će se po cijeni od 14 funti, odnosno 111 kuna za sva tri para.

"Aftersock su elegantno rješenje za problem s kojima se većina žena susreće. Rješenje toliko jednostavno da ga se nitko do sada nije dosjetio", rekli su dizajneri ovih posebnih čarapa Monika Trojanowska i Joel Bijlme.

 

Što kažete dame?

Pogledajte kako se odjenuti na vrućinama: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".