Ovakvu kombinaciju ne viđamo često: Djevojka iz centra ima baš poseban stil!

Izgleda da će oni koji ne vole tenisice s petom, još malo pričekati da izađu iz mode
Vidi originalni članak

Jedan smo detalj na njenoj kombinaciji odmah primijetili - uparila je džemper i čarape! Izgleda kao da idu u paru. Ova djevojka prošetala je centrom Zagreba u kožnatim hlačama koje su u posljednje vrijeme vrlo popularne među fashionisticama, a slične možete nabaviti u Bershki i na Asosu. 

Nosi još uvijek vrlo popularne tenisice s punom potpeticom, a prve na modnu scenu još je prije nekoliko godina lansirala Isabel Marant i od tada se ne skidaju s trona trendova. Ne vole ih baš svi, ali cure iz dana u dan dokazuju koliko cool mogu izgledati u svakakvim izdanjima. Uz sve to ona nosi i cool džemper koji je sparila s klasičnim kaputićem i crnom torbicom koja se super uklopila u sve.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".