Ovakve gumice svi imamo, a dizajnerski brend sada ih prodaje kao ogrlice po "paprenoj" cijeni

Bottega Veneta predstavila je kolekciju koja podsjeća na telefonsku žicu. Svi smo nosili takve gumice, a za proljeće donose kolekciju nakita od srebra, zbog čega su se našli na meti kritika jer je cijena vrtoglavo visoka
Vidi originalni članak

Talijanska luksuzna modna kuća Bottega Veneta posljednjih nekoliko sezona omiljeni je brend brojnih fashionistica, ponajviše zahvaljujući it modelima torbi i cipela koje se mnogima nalaze na listi želja. I ovog su proljeća oduševili većinom noviteta koje su predstavili, toliko da su neke high street kuće u svoje kolekcije već ubacili modele inspirirane dizajnerskima, no kad je riječ o nakitu, mnogima se pojavio upitnik iznad glave.

Naime, u novoj smo kolekciji pronašli ogrlicu, prsten i naušnice koje izgledaju baš poput telefonske žice, odnosno gumica za kosu kakve gotovo svi imamo doma. Nakit je napravljen od emajliranog srebra, a cijena je uistinu vrtoglavo visoka. Tako za ogrlicu treba izdvojiti 1500 eura, za prsten 350 eura, dok naušnice koštaju 580 eura. Osim zbog cijene, na udaru kritika Bottega Veneta našla se i zbog dizajna.

Konkretan model dolazi u dvije boje, nijansi lavande i tamnozelenoj, a nakit je prokomentirao i profil Diet Prada. Riječ je o profilu na Instagramu od kojeg strepe mnogi dizajneri jer anonimci iza profila prate dizajnerske radove i otkrivaju potencijalne plagijate. Ogrlicu Bottege Venete usporeidli su sa spomenutim gumicama za kosu koje se mogu kupiti za svega par dolara, a osim ovog modela osvrnuli su se i na ogrlice cvjetnih motiva, čija je cijena 3390 dolara, a na Etsyju se gotovo identični modeli mogu pronaći višestruko manju cijenu, već od 25 dolara.

- Voljeli bismo vidjeti analizu troškova ove ogrlice od 3390 dolara. Na Etsyju se prodaje mnoštvo takvih ogrlica i sve koštaju dvadesetak dolara, a većina je i ručno rađena - napisali su ispod fotografije. 

Zgodna ekonomistica vrhunski kombinira ultra visoke čizme i kratke kožne hlače
Lijepa srednjoškolka zaslužila je čistu peticu iz stila: Nosi najtraženiju torbu zadnjih nekoliko sezona
Frizeri iz šest popularnih zagrebačkih salona otkrivaju najveće trendove u kosi za proljeće
Ako ne volite "fasadu" na licu, isprobajte sve popularnije tonirane kreme s lakšim, usavršenim formulama
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".