Ovakve čizme može isfurati samo modna urednica koja je jednom izjavila da ima više od 4000 pari cipela

Goran Čižmešija fotkao je Annu Dello Russo u skroz cool izdanju, baš tipičnom za nju!
Vidi originalni članak

Anna Dello Russo definitivno je jedna od najvećih modnih ikona - njezine se odjevne kombinacije uvijek prate s posebnom pozornosti, a uz njezine se outfite nikako ne mogu staviti epiteti poput "dosadno" i "monotono".

Da je prava modna kraljica, pokazala je i u Parizu, gdje ju je fotografirao naš Goran Čižmešija u crnom od glave do pete. Jako stylish crnom od glave do pete...

Minijaturan kombinezon u struku je stegnula zlatnim pojasom, a kombinirala ga je uz čizme s resicama koje su razigrale cijeli outfit. Tu su, naravno, i mačkaste naočale koje su neiostavni modni dodatak već nekoliko sezona. 

Ne treba čuditi što je Anna isfurala ovako neobičan model čizama, s obzirom na to da je jednom, kako prenosi Daily Mail, izjavila da ima čak više od četiri tisuće pari cipela! Dio kolekcije, ali i genijalan ormar, možete pogledati u videu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".