Ovako je zvijezda Seksa i grada izgledala nekad, a možete li ga prepoznati danas?

Vidi originalni članak

Chris Noth definitivno je najpoznatiji po svojoj ulozi Faci u seriji Seks i grad, a nedavno je rekao kako ga ljudi i dalje povezuju isključivo s tom već kultnom serijom, za koju ne može vjerovati kakav je uspjeh postigla. Ipak, čini se kako je njegov ljubavni život u stvarnome životu mnogo manje kompliciran, a to pokazuju fotografije na kojima blista u društvu supruge Tare Wilson s premijere serije Manhunt: Unabomber.

Zanimljivo je kako su ih fotografi ulovili u istoj pozi kao što je i scena iz serije prije dvadesetak godina, a, iako je vidno ostario, i dalje su prepoznatljive njegove karakteristične crte lica kojima je kao Faca, između ostalog, šarmirao Carrie prije dvadesetak godina. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".