Ovako dobru kombinaciju dugo nismo vidjeli! Ona nosi sve trendove sezone, a i dalje je "svoja"!

Od kaputa preko suknje do čizama... Sve što nosi ljepotica sa špice jednostavno nam je divno
Vidi originalni članak

 Kad smo vidjeli kombinaciju divne dame sa zagrebačke špice, u nju smo se zaljubili na prvu! Ne znamo što nam je bolje - uzorak, kombinacija boja, materijala... Baš je sve odlilčno iskombinirala te pritom izgleda kao da je sišla s naslovnice nekog modnog magazina.

Rado je i pozirala našem Goranu Čižmešiji, a ona može biti odlična inspiracija za hladne dane u kojima u odjevne kombinacije želite unijeti dašak boje i osvježenja. 

Plisiranu suknju, koja je i dalje veliki hit među trendsetericama, kombinirala je s prekrasnim "zgužvanim" čizmama konjak smeđe boje i torbicom slične nijanse, no prava zvijezda outfita ipak je bio njezin karirani sako bijelo-narančaste boje. Definitivno ga želimo i u vlastitom ormaru!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".