Ovako efektan kaput ne špici ne vidimo često, a posebno dobro izgleda uz čizme s 'pomakom'

Zrinka je izabrala kaput presvučen leopard printom koji je kombinirala uz traperice s prorezom i efektne čizme
Vidi originalni članak

Da se i na niskim temperaturama može biti jako chic, već nam je nekoliko puta potvrdila jedna od gošći naše modne rubrike, Zrinka Bubanović. Njezinog odličnog izdanja od prošle zime sad smo se rado prisjetil, a glavnu riječ tada je vodio plavi kaput u leopard ruhu, jedan od onih koji na gradskim ulicama ne prolazi nezamijećeno. 

– Imam kapu jer je hladno, ali inače ih rijetko nosim. Volim svijetloplavu, mislim da mi dobro ide uz ten i uz kosu. Baza mojih kombinacija uvijek je crna, uz dodatak boje. Životinjski print inače ne nosim, ali ovaj mi se kaput svidio zbog boje – rekla je tada našem Goranu Čižmešiji vlasnica dućana Home Sweet Home. 

Zrinka je kaput kombinirala uz traperice s trendi detaljem, prorezom na nogavicama, i crnim čizmama kojima metalik detalj na špicu daje odmak od klasike. 

Naša modno osviještena sugovornica bila je i zvijezda naslovnice magazina Diva, kad nam je otkrila više detalja o svojem stilu. 

– Jako mi je važno kako sam odjevena. To je prvi korak da se dobro osjećam. U glavi uvijek smislim kombinaciju za svaku priliku. Svaku večer smislim onu za idući dan. Ujutro se svi spremamo u isto vrijeme za vrtić, školu, posao i nemam vremena za razmišljati o tome što odjenuti. Doduše, nekad me zeznu vremenske prilike jer zaboravim pogledati prognozu. To nije još jedna obaveza, to mi dođe kao opuštanje i zabavlja me. Još kao mala djevojčica stalno sam se presvlačila i smišljala kombinacije, gledala se u ogledalu. Moja najmlađa kćer je takva. Ima situacija kad ni sama ne znam što odjenuti, a ono što mene uvijek spašava su dobre traperice. Neke žene su slabe na torbe, neke na cipele, ja na jeans – ispričala je tada Zrinka za Divu. 

Preferirate li, od kaputa, više avijatičarske jakne, najljepše modele izdvojili smo u galeriji

FOTO: H&M 79 eura FOTO: H&M 69 eura FOTO: H&M 69 eura FOTO: Mango 599 kn FOTO: Mango 799 kn FOTO: Mango 699 kn FOTO: Mango 599 kn FOTO: Massimo Dutti 6499 kn FOTO: Massimo Dutti 6499 kn FOTO: Pull & Bear 499 kn FOTO: Pull & Bear 399 kn FOTO: Pull & Bear 299 kn FOTO: Pull & Bear 399 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Stradivarius 549 kn FOTO: Stradivarius 499 kn FOTO: Stradivarius 499 kn FOTO: Stradivarius 449 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 699 kn FOTO: Zara 599 kn FOTO: Zara 549 kn FOTO: Zara 399 kn FOTO: Zara 499 kn

 

Anica Kovač ležerno izdanje nadopunila je poželjnim dizajnerskim komadima: 'Volim zeleno, a i općenito boje da razvedre sivi dan'

Elegantna haljina i trendi čizme: Sa samo dva komada, Fani Čapalija napravila je savršenu odjevnu kombinaciju

Upečatljiv kaput kakvog nosi simpatična arhitektica popularan je među Hrvaticama, a ona ga odlično kombinira

Zavirite u najljepši frizerski salon u Hrvatskoj koji svojim uređenjem stoji uz bok salonima svjetskih metropola - Salon Franić

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".