Ovakav osmijeh i kombinacija ne prolaze nezamijećeno na špici: Hlače i torbica posebno će vas oduševiti

Odabrala je nekoliko klasika i kombinirala ih s trendovskim komadima te tako pokazala modnu formulu s kojom u hladnoj sezoni nemoguće pogriješiti
Vidi originalni članak

Sve ljubitelje pomaknute klasike oduševit će kombinacija lijepe brinete koju je na zagrebačkim ulicama fotografirao naš Goran Čižmešija. S osmijehom od uha do uha kao najboljim dodatkom, modno osviještena dama pozirala je u kombinaciji kojoj ne možemo pronaći zamjerku.

Još krajem studenog pretprošle godine, kad su fotografije nastale, odabrala je nekoliko klasika i kombinirala ih s trendovskim komadima te tako pokazala modnu formulu s kojom u ovo zimsko vrijeme nema greške. 

Zvijezda stajlinga bile su trapezice, a umjesto modela od trapera, ova je dama odabrala kožni model koji joj fantastično pristaje. Trapezice su, inače, odličan dodatak kolekciji jer, osim što izgledaju chic, imaju moć vizualno produžiti noge. Kombinirala ih je s crnim gležnjačama, bazičnim modelom koji ide na sve u ormaru, a bijeli kaput odličan je odmak od modela u tamnim i zagasitim nijansama kakve najčešće viđamo u uličnoj modi tijekom hladne sezone. 

Trendovski prizvuk kombinaciji je dodala statement torbom zebrastog uzorka. Ovakvi clutch modeli trend su već nekoliko sezona, a popularnost mogu zahvaliti talijanskom luksuznom brendu Bottega Veneta. Odabravši torbu zebrastog uzorka, lijepa brineta pokazala je kako kombinirati efektne printeve ako baš i niste njihov najveći fan jer u detaljima izgledaju baš dobro! 

Kad ne znate što odjenuti, pletivo uz traperice je sjajan izbor: Evo najljepših džempera sa sniženja
Ako ovog vikenda želite ležernost, prepišite ideju Anice Kovač: 'Volim zelenu, a i općenito boje da razvedre sivi dan'
Novi trend kod manikura: 'Sapun' nokti savršen su izbor za one koje vole klasiku i minimalizam

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".