Ovakav cool stajling dugo nismo vidjeli: 'Volim se srediti, uvijek nosim klasičan retro stil'

Simpatičan kuhar i glazbenik prošetao je u stajlingu koji nije mogao proći nezamijećeno pred objektivom našeg fotografa Gorana Čižmešije.
Vidi originalni članak

Volimo retro i jedinstvene stilove jer kombinacije nikad nisu monotone, već se uvijek istaknu zanimljivi modnim odabirima. Tako nas je oduševio Jakov Peruško Rihtar u stajlingu koji nije mogao proći nezamijećeno pred objektivom našeg fotografa Gorana Čižmešije.

Grafički tehničar tiska, kuhar i glazbenik odabrao je retro komade te kombinirao crne hlače sa crnom dolčevitom ispod koje je upario  klasičnu bijelu košulju. Od modnih dodataka izabrao je crne kožne cipele i smeđu torbicu koju je nosio preko ramena.

– Volim se srediti, uvijek nosim klasičan retro stil, ne može me se vidjeti u nečem sportskom. Osim neutralnih, nosim i žive boje, ovisi kako se osjećam – otkrio je Jakov.

Komad koji nam je najviše upao u oko je cool beretka u sivoj nijasni koja je pravi statement odabir u ovakvom stajlingu. Outfit je zaokružio elegantnim sivim kaputom koji je dao dodatnu dozu chica i elegancije.

Kraljevska obitelj otkrila predivne božićne portrete: Kralj i kraljica u odorama, a Kate i Will u ležrernim kombinacijama
Severina zablistala u glamuroznoj haljini s puf rukavima, a otkrili smo o čijoj haljini se radi
Chic suknje koje ćemo rado dodati u zimsku garderobu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".