Ovakav cool i vintage look dugo nismo vidjeli: 'Obožavam retro stil, najčešće nosim smeđe i maslinaste nijanse'

Marko je pravi ljubitelj šešira i kapa, ali obožava i prsluke – ima ih desetak u raznim bojama i materijalima.
Vidi originalni članak

Volimo vintage i jedinstvene stilove jer kombinacije nikad nisu monotone, već se uvijek istaknu zanimljivi modnim odabirima. Tako nas je oduševio Marko Bešlić u stajlingu koji nije mogao proći nezamijećeno pred objektivom naše fotografa Gorana Čićmešije.

Fizički radnik na gradilištu odabrao je retro komade te kombinirao svjetlosmeđe cargo hlače sa smeđim prslukom od brušene kože te kaputom iste boje. Od modnih dodataka izabrao je smeđe kožne cipele i smeđu torbicu koju je objesio na remen.

– Oblačim se po principu što mi se sviđa, iako mi svi govore da izgleda kao da puno promišljam o tome. Obožavam retro stil, najčešće nosim smeđe i maslinaste nijanse. Sva moja roba je vintage iz second hand shopova – ispričao nam je Marko.

Komad koji nam je najviše upao u oko je cool beretka u svjetlosmeđoj nijasni koja je pravi statement odabir u ovakvom stajlingu.

I Marko je pravi ljubitelj šešira i kapa, ali obožava i prsluke – ima ih desetak u raznim bojama i materijalima. Najefektnija boja koju nosi je zelena, ali ostale žive boje ponekad nosi na detaljima poput šala, marame ili prsluka da razbije kombinaciju.

– Uz kape nosim i šešire, ali njih više nosim u posebnim svečanim prigodama. Najdraži mi je jedan šešir od zečjeg krzna koji sam kupio u Londonu i njega najčešće nosim, a imam i nekoliko šešira koji su specifičnog izgleda pa zahtijevaju i takvu kombinaciju – otkrio je.

– U slobodno vrijeme izrađujem i kostime koje najčešće prikažem na karnevalu u rodnoj Makarskoj. Neke kostime znam raditi i mjesecima, uživam u tom procesu. Počeo sam sa jednostavnim kostimima, ali u zadnje vrijeme su mi najdraža tematika fantasy likovi, koji su dosta zahtjevni za izradu – dodao je Marko.

Što se nosilo u Zagrebu 2012.? U velikoj galeriji donosimo vam najbolja izdanja sa špice!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Nikolina Pišek uvijek bira upečatljive i jedinstvene stajlinge; evo u kakvoj smo je kombinaciji uhvatili 2013.!
Ponovno nam je pozirao omiljeni stajliš par: 'Zrnka je odabrala ljubičastu, a kako smo uvijek usklađeni, stavio sam i ja takve detalje'
Razmišljate li o šiškama? Evo koji tip najbolje pristaje pojedinom obliku lica

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".