Ovaj zgodni par sa zagrebačke špice kao da je sišao s naslovnice modnog časopisa

Prošetali su centrom Zagreba poput pravih zvijezda!
Vidi originalni članak

Baš svi su se za njima okrenuli. Predivna brineta izgleda kao diva iz zlatnog doba Hollywooda. Nosi upečatljivu slip haljinu s plavim prugicama, a preko klasičan bijeli sako. Na sve je mislila, pa joj se čak i buket plavog cvijeća uklopio u cijeli styling. Efektne bijele sunčane naočale s velikim okvirima baš joj dobro stoje, a ona je još jedan od brojnih dokaza kako su bijele cipele i ove godine i dalje hit!

U pratnji je stylish muškarca koji nosi dobro provjerenu kombinaciju s kojom nema greške. Široki osmijeh definitivno je njegov najbolji modni dodatak, a uz nekoliko klasičnih komada u ovom stylingu mogao bi biti i gost na svadbi! Baš su nas oduševili.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".