Ovaj tjedan počinje sniženje u Zari: Evo deset komada koji su na našoj 'wish' listi!

Dan kad počinju sniženja u Zari trebao bi biti proglašen praznikom. Samo kažemo.
Vidi originalni članak

U dućanima će cijene pasti 21. lipnja, dan prije u 21 sati na aplikaciji ćete moći kupovati po sniženim cijenama, a od 22 sata na web stranici. U prvom krugu sniženja, cijene obično padnu za 30 posto, a nakon toga i više. 

Neki od komada mnogim su fashionisticama već na listi onih koje žele u svom ormaru, a mi smo potražili deset najljepših s trenutnim cijenama. 

Ovaj model natikača i prošle godine je bio ultrapopularan, a ove sezone dolazi u još više boja i s uzorcima. 

Jedan od definitivno najpopularnijih komada ove sezone je točkasta haljina iz Zare. Vjerojatno ste je već vidjeli na djevojkama u gradu, a toliko je odlična jer je praktična i super izgleda. 

Bez cool mini torbice ove sezone nema dobro stylinga, a osim jedne preslatke mini torbe izabrali smo i klasični crni kožnati model. 

Zarini sakoi od tvida apsolutna su pobjeda godine! Komad koji se može nositi na sve, a dolazi u koraljno crvenoj, crnoj i bijeloj boji. 

Ako planirate vikend na moru, donosimo savjete koje odjevne komade nositi da ne spremite cijeli ormar u kofer! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".