Ovaj stylish manager zna da je "prava elegancija u glavi"

Street style fotograf Goran Čižmešija uhvatio je još jednog odlično odjevenog muškarca
Vidi originalni članak

U odijevanju me vodi trenutna inspiracija, kaže manager u hoteljerstvu Marin Raos. Centrom grada prošetao je u klasičnom kaputu boje devine dlake, a iskombinirao ih je na crne i bijele tenisice.

Možda to najbolje opisuje ona poznata izreka da je jedina prava elegancija ona u glavi; ako imate to, sve ostalo izvire upravo iz toga. Iako obično nosim crne kapute, ove zime mi se jako svidjela camel verzija kaputa Stelle McCartney zbog cool oversized kroja. Na prvom mjestu mi je da nosim ono u čemu se ugodno osjećam, a to je upravo ovaj kaput. Diplomirao sam na prestižnom RIT sveučilištu u New Yorku, ali sam se odlučio vratiti u Hrvatsku i preuzeti obiteljski posao.

 "Nosim naočale Mykita, kaput Stella McCartney, duksu Dolce & Gabbana, hlače Replay i tenisice Alexander McQueen."

"Nosim naočale Mykita, kaput Stella McCartney, hlače Balmain i tenisice Fendi."

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".