Ovaj statement top jedino je što će vam trebati ove party sezone

Top s voluminoznim puf rukavima koji će biti zvijezda svakog partyja
Vidi originalni članak

Premda je prosinac tek počeo, početak adventa otvorio je blagdansku sezonu, kako uličnim dekoracijama, tako i odjevnim kombinacijama koje prizivaju partyje, a već se sada istaknuo jedan komad koji će zasigurno zasjeniti sve ostale.

Ovaj put to nisu šljokice, kao ni crvena ili zelena haljina, već Zarin statement top koji će biti zvijezda svakog blagdanskog outfita. 

Crni baršunasti top sa srcolikim izrezom i ekscentričnim ružičastim puf rukavima komad je u kojem ćete zablistati gdje god se pojavite. 

Ovaj top koji je već zavladao modnom scenom možete naći po cijeni od 400 kuna u Zarinim dućanima i u webshopu. 

S obzirom na to da je sam po sebi vrlo efektan, top možete kombinirati s jednostavnim odjevnim komadima poput crnih traperica, elegantnih hlača ili crne suknje svih krojeva, no za one modno odvažnije, naravno, pravila nema. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".