Ovaj profil podsjetio nas je na legendarne outfite još legendarnije Dadilje! Evo nekih favorita

Nama je stvarno teško reći koji nam je omiljen, ali je dobra inspiracija kad se želite istaknuti!
Vidi originalni članak

Kad bismo morali birati neke od najvećih televizijskih modnih ikona, svoje mjesto na listi definitivno bi našla i Fran Drescher koja se proslavila ulogom u seriji Nanny. 

Brenda Cooper bila je njezina stilistica u seriji četiri sezone, a upravo je ona zaslužna za genijalne odjevne kombinacije koje su nas oduševile, ostavile bez teksta, nasmijale... Jedno je sigurno, Fran ih je stvarno znala nositi! Cooper je za HuffPost nekoliko godina rekla da je željela od nje napraviti statement lika i pokazati kako garderoba ima bitnu ulogu u cijeloj priči. 

Ona je isfurala svoju verziju teddy coata... Pa, u ovakvom izdanju zasigurno bi bila zvijezda zagrebačke špice!

Zelenu su najavili kao it boju sezone pa zašto se ne inspirirati ovakvom kombinacijom... A rajf? Pa, ukrasi za kosu ionako su jedan od najvećih proljetnih trendova!

Ona je nosila maskirni uzorak i prije nego je postao apsolutni hit!

Za nju too much jednostavno ne postoji! Žuta šljokičasta haljina za priliku koja nije proslava Nove godine? Ako pitate nju, definitivno!

Ok, ovo je haljina koju DEFINITIVNO trebamo u svom ormaru! Ogladnimo čim je vidimo.

Šljokičasto, prugasto i šareno... Bolje ne može! A i čini nam se da smo šljokičasti kompletić sličnih boja vidjeli u Zari prije nekoliko sezona!

Ok, Fran zna kako biti statement - crnu haljinu nadopunite printom TIPKI KLAVIRA i to je to!

Klasika je uvijek hit, no Fran je nosi na svoj način... I stvarno dobro izgleda!

 

Koliko se naše cure rođene 90-ih sjećaju dance hitova iz tog vremena? 😂 Koji je vama omiljeni? 🎶🎤

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".