Ovaj odvjetnički par baš nikad modno ne griješi, a izgledaju kao da su sišli s naslovnice časopisa

Goran Čižmešija fotkao je frajera i damu koji uvijek izgledaju tip-top!
Vidi originalni članak

Marina Meter česta je gošća naše street style rubrike i jednostavno obožavaju vidjeti njezine odvažne odjevne kombinacije u kojima bi bez problema zablistala i na ulicama svjetskih modnih metropola.

Ovog puta pokazala nam je teddy kaputić, komad kojeg trendseterice obožavaju ove sezone, a njime je zaokružila stlying sastavljen od klasičnih komada. Ipak, klasika nije nimalo izgledala dosadno jer su upečatljiv remen, cool šešir i kaubojske čizme osvježili kombinaciju.

Odvjetnik Dario Budimir izvrsno je spojio elegantne i ležerne komade pa je bež kaput kombinirao s trapericama i tenisicama, a sve zaokružio odličnom crnom aktovkom. Ma, stvarno za čistu peticu! 

 

>> U videu pogledajte 30 brzopoteznih pitanja s glumcem Markom Petrićem

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".