Ovaj muškarac nosi traperice oko kojih se vode vječne polemike - kako mu stoje?

Poderane traperice volite ili ne, no njemu odlično pristaju!
Vidi originalni članak

Oko poderanih se traperica vode vječne prepirke - neki smatraju kako bi ih ne bi trebalo nositi poslije dvadesete godine, dok drugi vjeruju da ih se može isfurati, bez obzira na dob.

Ono oko čega se možemo svi složiti je činjenica da je ovaj gospodin poderane traperice isfurao savršeno. Kombinirao ih je uz fantastične čizme i torbu u istoj boji, a odlučio se za kaput boje devine dlake.

U galeriji pronađite još odličnih muških street style izdanja sa zagrebačke špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Sve je zaokružio popularnim Burberry šalom i klasičnim Ray Ban naočalama, a njegov je styling jedan od onih kojima se uvijek možete inspirirati, osobito u ležernijim danima i šetnju gradom vikendom. 

Srpska verzija profila "Dude with sign" osvojila je regiju - poruke će vas nasmijati i oduševiti!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".