Ovaj model natikača cure obožavaju već sezonama, a u high street dućanima modeli su gotovo pa rasprodani

Ljeto još nije počelo, no pored nekih modela i veliličina već stoji oznaka sold out. No, nadamo se da će uskoro ponovno doći u prodaju jer je riječ o modelu koji paše baš na sve!
Vidi originalni članak

Prije nekoliko sezona natikače su postale omiljeni model za ljetne dane, a svoju popularnost mogu zahvaliti luksuznim brendovima Saint LaurentHermès koji su u svojim kolekcijama predstavili jednostavno, a chic modele koje je svaka trendseterica poželjela u vlastitome ormaru. Ipak, iza njih stoji vrtoglavo visoka cijena pa je, primjerice, za model sa Saint Laurent potpisom u smeđoj ili crnoj boji potrebno izdvojiti 595 dolara, odnosno nešto više od 4100 kn.

Međutim, nije dugo trebalo da se high street brendovi inspiriraju popularnim modelima pa smo u Zari jako brzo pronašli gotovo identične modele u nekoliko boja - crnoj, smeđoj, bijeloj, žutoj, crvenoj... One su odmah postale jedan od najtraženijih Zarinih komada i često su bile nedostupne jer su dobile epitet must have

Postale su i zvijezde zagrebačkog street stylea, a cure su pokazale da savršeno izgledaju u svakodnevnim outfitima, osobito kad se kombiniraju s lepršavim haljinama. Najpopularniji je, očekivano, model u smeđoj boji koji pristaje uz baš sve što imate u ormaru.

Upravo se smeđi model nalazi u novoj Zarinoj kolekciji, a iako još s nestrpljenjem čekamo ljetne dane, natikače su već gotovo pa rasprodane. Dostupna je tek veličina 39, a za ostale brojeve moguće je predbilježiti se. 

Gotovo identičan model u svoju je kolekciju dodao i H&M, no izbor boja nešto je veći. Tako je moguće birati između crne s kroko-efektom, bijele, rose-gold i mint zelene, a cijena svakog modela je 14,99 eura, odnosno nešto više od 110 kn. Modeli još uvijek nisu rasprodani, no kod većine brojeva nalazi se obavijest da je ostalo tek nekoliko dostupnih komada. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".