Ovaj kupaći kostim odgovara svakog figuri, a vjerujemo kako ga već imate u ormaru!

Ako ne, donosimo prijedlog gdje ga možete kupiti!
Vidi originalni članak

Potraga za idealnim kupaćim kostimom uvijek je prava muka. Osim što treba pronaći onaj koji idealno odgovara našoj figuri, treba pogoditi uzorak, boju, model... Međutim, kako bi ova potraga bila olakšana, otkriveno je koji kupaći kostim odgovara svakoj figuri. Riječ je o onim jednodijelnim, a odlična je stvar što se oni mogu nositi i s kratkim hlačama pa odlično izgledaju za dnevne šetnje ili casual večernja druženja. Donosimo nekoliko prijedloga iz high street trgovina! 

Kupaći kostim s tropskim uzorcima odličan je za odlazak na plažu, ali i ljetne partije na plaži - upečatljiv je pa vam nisu potrebni nikakvi dodatni detalji.

Nude kostim stvara dojam golotinje, no svima pristaje izvrsno - potrebno ga je tek uskladiti sa svojom bojom tena i spremne ste za plažu!

Potražite uzor u kultnoj seriji "Baywatch" pa odjenite crveni badić kojeg je proslavila Pamela Anderson. Jedno je sigurno - svi će pogledi biti usmjereni prema vama! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".