Ovaj kupaći kostim dobro stoji baš svima pa ima listu čekanja od 7000 ljudi

Znate li kad je najbolje ići na more? U kasno ljeto...
Vidi originalni članak

Ako se još uvijek spremate za koji vikend na moru, požurite, jer ljeto samo što nije završilo. Nažalost, u ovo kratko vrijeme vjerojatno nećete uspjeti doći do najtraženijeg kupaćeg kostima, za koji se lista čekanja broji u tisućama. Online brend kupaćih kostima Summersalt osnovale su Lori Coulter i Reshma Chamberlin.

Dolazi u osam različitih boja, a ako je suditi prema broju influencerica koje su pohitale nabaviti jedan, ovaj badić možemo nazvati jednim od top modela ovog ljeta.

 Osnivačice brenda uzele su 1,5 milijuna mjera tijela od 10,000 žena diljem svijeta i osmislile kolekciju komada koji će svima dobro stajati. Čini se da su napravile dobar posao jer badić imena Sidestroke je rasprodan, a lista čekanja je 7000 ljudi.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".